Wysłany: 2009-05-07, 22:20 Pz.Kpfw. VI Tiger I z Normandii
Witam!
Mój pierwszy post na forum. Nazywam się Przemek Wojdas, mam 24 lata. Od 12 lat siedzę przy modelach. Na poważnie zajmuję się tym hobby od 2-3 lat. Osobiście preferuję kartonowe modele, które sam projektuje od podstaw.
Postanowiłem jednak nabrać doświadczenia w malowaniu i waloryzacji modeli. Tak oto wyszedł mój pierwszy model z plastiku....Tygrys w wersji późnej (model Dragona) Mam nadzieję że się spodoba
Pozdrawiam !
P.S. aktualnie na warsztacie z plastiku Panther G z Panther G z 11.Pz.Div.
Ostatnio zmieniony przez PITERPANZER 2009-05-09, 08:40, w całości zmieniany 2 razy
Witam Przemku serdecznie. Miło, że w końcu dołączył do forum ktoś nowy. Szkoda tylko, że jesteś z drugiego końca Polski, mimo to mam nadzieje, że kiedyś odwiedzisz nas podczas wystawy w Osowej.
Gratuluje także modelu, wyszedł ci bardzo dobrze. Szczególnie podoba mi się brudzenie (koła i gąsienice... mnaim).
Zainteresował mnie też zimmerit, o ile się nie mylę nie robiłeś go sam? Dragona powypuszczał pełno modeli z gotowym zimmeritem. Przyznam, że ja wolę się pobawić szpachlą i robić go własnoręcznie. :-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum